Oslobodite se stresa uz korporativni ketering

Autor:

Planiranje korporativnog događaja može biti izuzetno stresno, posebno kada je u pitanju organizacija oko hrane i pića. Želite da se rasteretite napetosti? Angažujte profesionalce za korporativni ketering i sva hrana će biti pripremljena vrhunski i bez stresa po Vas!

Tim za korporativni ketering ne brine samo o hrani

Korporativni ketering za poslovne događaje

Organizacija savršenog poslovnog događaja uključuje užasno mnogo organizacije i planiranja. Angažovanje ugostitelja može značajno umanjiti količinu stresa sa kojim biste se morali nositi.

Mnogi ljudi misle da se ugostitelji samo brinu o hrani, a u stvarnosti to jednostavno nije istina; ketering služba može pomoći u planiranju samog događaja. Može Vam čak pomoći i da odlučite koju hranu i piće treba poslužiti.

Ako tražite korporativni ketering u Beogradu, Butler Catering tim čeka na Vas. Tu smo da vam pomognemo da isplanirate Vaš događaj i dobijete sve ketering usluge koje su Vam potrebne.

Osim spremanja i serviranja hrane, za Vas obezbeđujemo celokupnu opremu, dekoraciju ambijenta, osvetljenje, muziku i najbolje konobare. Više o našim uslugama možete pročitati OVDE.

Kako Vam korporativni ketering može pomoći?

Kako vam korporativni ketering može pomoći

Sastavljanje jelovnika

Ako jednostavno ne znate kako da osmislite jelovnik za Vaš korporativni događaj, korporativni ugostitelji su tu da Vam pomognu! Angažovanje profesionalne kompanije za korporativni ketering otklanja bilo kakvo nagađanje iz faze planiranja menija, što Vam štedi vreme, novac i živce.

Vaš ugostitelj Vam može pomoći u osmišljavanju menija, na osnovu teme Vašeg događaja i utvrđenog budžeta. Stručnjaci u Butler Catering timu znaju tačno kako da sastave jelovnik koji je i ukusan i isplativ, i garantovano će biti pun pogodak za sve Vaše goste.

Sve što treba da uradite je da nam kažete da li želite događaj na bazi švedskog stola ili obrok sa tanjirama za sedenje sa predjelima i svim dodacima. Možete čak imati kombinaciju oba ako želite.

Korporativni ugostitelji koje angažujete će kreirati izvanredan jelovnik, u skladu sa svim Vašim  smernicama za troškove. To znači da nećete morati da brinete o prekoračenju svog budžeta.

Vaš ketering tim će se pobrinuti za sve detalje

Razmislite šta Vam je još potrebno da Vaš događaj bude senzacija. Šanse su da, na neki način, Vaši ugostitelji mogu pomoći. Čar je u detaljima, a da izbegnete bespotrebnu brigu i gnjavažu, možete profesionalcima prepustiti da se pobrinu za sve – od hrane i pića, preko ambijenta do atmosfere.

Kako angažovati naš tim za korporativni ketering?

Butler Catering - korporativni ketering

Vaš poslovni događaj vrlo lako može biti pun pogodak, i to bez ikakve tenzije ili gnjavaže. Pozovite nas, pišite nam ili ispunite formu na našem sajtu. Angažujte naš ketering tim, a na Vama ostaje samo da uživate!

>> Kontaktirajte Butler Catering tim! <<

 

Prilagođeno sa hasslefreeweekends.co.uk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Kategorije
Zapratite nas
Ostavi email adresu i primi obaveštenje o svakoj novoj akciji ili novom sadržaju.
Najskoriji članci
Utisci čitalaca

Slični članci