O nama

Butler Catering Beograd

Upoznajte naš tim!

Dobrodošli u svet Butler Catering-a, gde se ljubav prema umetnosti kulinarstva pretvara u magiju na Vašem stolu. Naša priča počinje od samog poznanstva kroz posao, evoluirajući do pokretanja sopstvene firme. Ono što nas spaja je iskrena strast prema stvaranju nezaboravnih gastronomskih iskustava.

Lazar Radosavljević
Butler catering

0653539269

Butler Catering

Očaravajuće putovanje kroz kuhinje sveta

Naš tim je sticao neprocenjivo iskustvo kroz rad u kuhinjama širom sveta – od italijanskih delicija do crnogorske autentičnosti, ruskih specijaliteta pa sve do nemačke preciznosti. Ova raznolikost nam je omogućila da prikupimo najbolje iz svakog kulturnog konteksta, dodajući sopstvenu jedinstvenost u svaku kreaciju.

Butler Catering

Fusion kuhinja kao kreativna vodilja

Butler Catering je rođen iz ideje da Vašu viziju očaravajuće proslave pretvorimo u stvarnost. Naša filozofija se oslanja na Fusion kuhinju, najrevolucionarniji kulinarski pravac današnjice. Ovaj pristup veruje u to da se namirnice sa različitih krajeva sveta mogu sjediniti stvarajući savršenstvo. Fusion kuhinja je naš smer, gde kombinujemo naizgled suprotne ukuse i vodimo Vaša čula na jedinstveno putovanje, prevazilazeći konvencionalne granice i mešajući kulture.

Butler Catering

Začini, meso i stekovi iz naše proizvodnje

Nudimo vam nešto posebno – naše sopstvene začine koji unapređuju svaki zalogaj, deo naše proizvodnje mesa kako biste uživali u vrhunskom kvalitetu, i stekove koje sami proizvodimo sa posebnom pažnjom kako biste doživeli savršen spoj sočnosti i ukusa. Za Vas stvaramo iskustva koja će oduševiti Vaše nepce, oči, i srce! Dozvolite nam da Vašu proslavu učinimo nezaboravnom i jedinstvenom. Moderan koncept balkanske kuhinje dolazi da zadovolji sva Vaša čula.

Butler Catering

Osnivači i kreatori koncepta

Tamara Radosavljevic

Tamara Radosavljević

Dan i mesto rođenja

05.12.1982, Novi Sad

Radno iskustvo

Novi Sad
Budva, Crna Gora
Monteroso, Italija

Lazar Radosavljevic

Lazar Radosavljević

Dan i mesto rođenja

30.09.1990, Beograd

Radno iskustvo

Beograd
Novi Sad
Moskva, Rusija
Štutgart, Nemačka

Sertifikati i nagrade

Malesuada bibendum arcu vitae elementum curabitur

2020
2019
BUTLER CATERING BEOGRAD

Moderan koncept balkanske kuhinje