MODERAN KONCEPT BALKANSKE KUHINJE

Uzimamo najbolje iz svima drage domaće kuhinje i vođeni inspiracijom i entuzijazmom, transformišemo to do svetskog nivoa!

Butler Catering čini tim kulinarskih stručnjaka sa internacionalnim iskustvom. Naš ketering koncept je unikatan i različit na toliko mnogo načina, a posebno nas izdvaja što svojom kreativnošću i veštinom dajemo moderan spin tradicionalnim balkanskim jelima. Vašim omiljenim, provereno dobrim jelima, donosimo nove note glamura i inovativnosti kojima je teško odoleti.

Ukoliko planirate veoma važnu proslavu, želite da ona bude drugačija od svega do sada viđenog i potpuno oduševite svoje prijatelje i goste – izaberite jedinstveni koncept keteringa i usluge Butler Catering. Vašu proslavu ćemo učiniti sofisticiranom i jedinstvenom, baš kao što ste i Vi sami!

Butler Catering se pre svega izdvaja svojom ponudom hrane, a u dogovoru sa Vama pravimo unikatan meni. Kreiramo poseban jelovnik samo za Vas i Vaše goste, od predjela, glavnog jela, dezerta, sve apsolutno po Vašem izboru.

Da za početak dobijete inspiraciju prilikom kreiranja jedinstvenog menija za Vašu specijalnu prigodu, možete pogledati asortiman jela, našu galeriju ili Instagram profil.

Obezbeđujemo ekskluzivno ketering posluženje za privatne proslave kao što su krštenja, rođendani, slave, venčanja i slično, ali i poslovne proslave i događaje drugog tipa. Činimo sve da Vam važni trenuci ostanu u najlepšem sećanju.

 

Butler Catering klijentima pruža jednu sasvim novu ponudu jela, ali i brigu o svim elementima zabave. Organizujemo sve vrste proslava i velika nam je čast da budemo deo svih značajnih trenutaka u Vašem životu.

Pobrinućemo se da se za Vaš važan dan, Vi i Vaši gosti osećate posebno i uživate u svakom trenutku, oslobođeni bilo kakve tenzije oko pripreme i nabavke.

Butler Catering je kompletna usluga, podrazumeva ne samo pripremu i dostavu izabranog keteringa, već i dekoraciju prostora na otvorenom i zatvorenom, diskretno ali ljubazno osoblje koje će služiti Vaše goste i voditi računa o svakom detalju, muziku, kao i osvetljenje po želji.

Privatne proslave

Bilo da je Vaš razlog za slavlje rođendan, punoletstvo, diplomska žurka, veridba, svadba ili neki drugi vid zabave, tu smo da Vaša proslava iz snova dobije ketering uslugu koja će je učiniti još posebnijom!

Korporativne proslave

Impresionirajmo Vaše zaposlene, saradnike i klijente zajedno! Neka ih Vaša moderna, a profesionalna poslovna proslava podseti da ste zaista kompanija sa kojom je uvek zadovoljstvo sarađivati.

Ostalo

Za sve druge tipove proslava, formalnih ili neformalnih, naša ekskluzivna ketering služba je tu da doprinese da ostavite upečatljiv utisak i organizujete događaj o kome će se još dugo, dugo pričati!
Drugačije od svega do sada viđenog

Jelovnik

Za fantastičan prvi utisak, naša predjela, salate i prilozi tu su da obore Vaše zvanice s nogu, u samom startu.

Veliki izbor luksuznih specijaliteta od paste, preko mesa, sve do morskih plodova božanstvenog ukusa.

Klasične, moderne ili veganske varijante – šta god da preferirate, čekaju Vas najukusniji i pravi gurmanski zalogaji.